instah

    Datum: 2012-05-31 • Klockan: 22:59:34
Senaste från Instagram: 1. Ölands fina sandstrand // 2. En moppetur ner på hamnen // 3. Rapsfält i Skåne // 4. Lekdags med vännerna på bästa, största lekplatsen Plikta i Göteborg // 5. Klippte mig och mitt hår har inte varit så fint som på bilden på flera år, hur lyckas frisörer?!? // 6. Fina Linnéa under en fika på något franskt café // 7. Tess på HÄST // 8. Rebecca & Fiona uppträdde på Liseberg igår vilket var a-w-e-s-o-m-e, är nyförälskad!!

häst HÄST hääÄÄÄSt

    Datum: 2012-05-29 • Klockan: 19:31:52
Hade studiedag idag så drog till Alingsås för att fota Tess privata ridlektion vilket var... en ny upplevelse. Kom på när jag satt på tåget att jag är hästrädd, bra att komma på sådant någon timme innan sådär! Men jag blev inte sparkad i magen som förväntat och fick ingen hästskit på mig. Ingen hästrädsla - check! Bilder kommer någon vacker dag!

skuggan i kvällssolen

    Datum: 2012-05-28 • Klockan: 17:56:00
Söta Jennifer fick modella lite häromdagen, gullig tjej hon där alltså! (Linnéas lillasyster yeh). Underbart ljus den kvällen, fick även upp ögonen för en transparent reflexskärm som Linnéa har, måste skaffa!! Den transparenta gör ju då att man inte hela tiden behöver leta upp en plats i skugga när man fotar, man kan stå i direkt solljus med reflexskärmen framför solen för att skugga motivet och på så sätt slipper man fula, hårda skuggor. För jag hoppas verkligen att ni tänker på det när ni fotar?! Undvik solen, leta upp en skuggad plats för finare porträtt!

mamma

    Datum: 2012-05-27 • Klockan: 23:00:00

MIN mamma är den underbaraste människan som finns i mitt liv. Allt är bra med henne. MIN mamma är smart, rolig som tusan, omtänksam, uppmuntrande, självständig, vacker och fantastisk på alla sätt och vis. Jag känner mig ofta otillräcklig för att jag inte kan nå till hennes nivå. Jag har inte den kämparglöden som finns hos henne dag ut och dag in, den känslosamma sidan som alltid finns där eller den starka personligheten som är så galet otroligt bra. Jag är dålig på att beskriva min kärlek till människor runt omkring mig men jag försöker så gott jag kan. Och det är en av anledningarna till att jag ser upp till henne, jag vill vara allt som hon är som jag saknar. Jag vill bli som henne, hon är min förebild och mina drömmars framtid. Jag vill bli som henne, människan utan några fel. MIN mamma gör mig lycklig och får mig att må bra bara genom att finnas i mitt medvetande. Oavsett om hon är bredvid mig i soffan eller på andra sidan jordklotet så gör hon mig lycklig, hon får mig seriöst att fortsätta vilja leva och inte bara ge upp. Utan henne hade jag inte lyckats ta mig upp ur alla gropar som skapats, utan henne hade jag inte varit vid liv nu för det hade inte funnits något kvar värt att leva för. Med detta vill jag säga att jag älskar MIN mamma över allt annat, hon är den bästa som finns och medparten av mitt hjärta är faktiskt hennes. Gråter i stort sätt aldrig men nu rinner tårarna ner på kudden som är genomblöt samtidigt som denna låt spelas. Jag älskar dig mamma, vi ses ikväll. ♥

du är så himla vacker, mamma


helix

    Datum: 2012-05-27 • Klockan: 21:04:33
Jag nämnde aldrig det att jag för någon vecka sedan fick för mig att ta en helixpiercing, alltså ett hål där uppe i örat. Kallar hålet (HEH) för Tom pga kändes som att jag hade fött en bebis när jag gick ut ur piercingstudion, inte för att jag vet hur det känns men ah NI FATTAR OKEJ. Och som svar på er fråga som jag antar att vissa har, gjorde det ont? Nej, dock går det inte att sova på vänsterörat under den första tiden men VÄRT.

konfirmation

    Datum: 2012-05-27 • Klockan: 19:13:47
I lördags var jag och fotade Linnéas konfirmation som jag hade fått i uppdrag vilket var sjukt kul! Kände bara *åh vad jag älskar att fota*. Så jag for runt där i kyrkan med kameran i högsta hugg. Sov över hos Linnéa tills idag och man kan ju säga att jag är reeedigt trött alltså. Halvligger i soffan och gnuggar ögonen i princip.

kungsö

    Datum: 2012-05-25 • Klockan: 21:54:59

när ovädret drar in

    Datum: 2012-05-21 • Klockan: 22:21:21
27 grader och stekande sol, vad kan ens gå fel? Jo, när man väl lämnat båthamnen och har anlänt till destination Rivö börjar det åska och spöregna och man direkt tvingas motvilligt till att susa hem i ovädret. OH YEAH! Men whatever, det kommer fler fina dagar. Jappjapp!

svensk försommar ohyeah

    Datum: 2012-05-20 • Klockan: 22:36:20
Älskade värme ♥. Eftermiddagen och kvällen spenderades tillsammans med Johanna nere vid vattnet med utsikt över Göteborgs skärgård. Varför finns ens vinter när det kan vara såhär himla skönt och bra?! Svensk försommar när den är som bäst helt enkelt!

SC: 4 elements - air

    Datum: 2012-05-20 • Klockan: 22:11:50
Jag, Louise, Towe, Lovisa, och Emma har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan söndag tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickrgrupp om du vill kika på de andras bidrag eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!

raps

    Datum: 2012-05-19 • Klockan: 22:22:49
Skåne 16 maj • Canon EOS 500D + Samyang 8mm f/3.5

låter som e.t.

    Datum: 2012-05-15 • Klockan: 12:47:10
Satt igår kväll med hes röst och pekade upp mot taklampan och ba "eeeee teeeee", ni vet så som gulleplutten E.T låter? Och nu kan jag inte prata alls. Min röst är som bortblåst, HAH, älskar mina stämband, de ska alltid krångla, ALLTID. Så för tillfället sitter jag och käkar några konstiga eucalyptuskulor som ser ut som harbajs, men that izz gooodt.

you came and you changed my world

    Datum: 2012-05-14 • Klockan: 11:40:25
Vaknade upp idag till halsont och en rejäl huvudvärk på det så tänkte att det var väl lika bra att ta en dag hemma. Håller på att lära mig Camera Raw lite bättre, suger nämligen på redigering så varför inte? Lyssnar även på Michael Jackson och sörjer lite över att legenden faktiskt är död. Och Elvis, John Lennon, Freddie Mercury - varför dör sådana genier bara???? Buuuh, life is unfair.

ser allt i svart, vitt eller blått

    Datum: 2012-05-13 • Klockan: 21:23:28
Tog mig smidigt genom förra veckan som var fylld till topp med prov. Laddar inför en ny vecka nu som för en gångs skull råkar vara väldigt skön och tom på prov. I skrivande stund ligger jag i min säng, lyssnar på Kent och fixar och donar med le röriga hårddisk inkl redigering etcätära. Men skrives när vi så skrives, hajdoro!
Och jösses vad fina ni är som fortfarande kommenterar även om det blev några dagar utan bloggning nu. ♥

att återfödas som katt

    Datum: 2012-05-08 • Klockan: 21:58:14
Satt helt utmattad och nyduschad i min sparkdräkt på badrumsgolvet förut och föreslog för katten att vi skulle byta liv bara över någon dag. Svaret blev ett tungslick på tån. Vad tror ni det betyder? Vill hon? Jag hade gärna spenderat morgondagen som katt och inte behövt göra ett skit, bara ligga där på golvet alternativt springa ute i värmen och vara sådär supersöt som alla katter är. Jag vill vara en katt i mitt nästa liv, helt klart. Får väl be en bön till Buddah nu eller något för det är väl hen som sköter det där med pånyttfödelse, right???

hemma bra men borta bäst

    Datum: 2012-05-06 • Klockan: 21:31:48
Är hemma från Öland nu. Och gawd, älskar verkligen det stället. Campingen var helt jäkla öde, det var väl ett gammalt par som gömde sig i sin husvagn men annars var det tomt. Det var en kort vistelse men det blev i alla fall två stycken mysiga kvällar och en underbar och solig dag. Men men!
Tagga ny vecka nu då, hela 5 prov (!!!!) men äh, ska kötta och ta mig igenom denna helvetesvecka, så skrives när vi skrives, hejdå finizar.

SC: Reflections

    Datum: 2012-05-06 • Klockan: 21:00:00
Jag, Louise, Towe, Lovisa, Anna och Emma har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan söndag tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickrgrupp om du vill kika på de andras bidrag eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!

@ järntorget

    Datum: 2012-05-04 • Klockan: 16:11:34
Sådär såg dagens långa håltimme ut på ett ungefär. Drog med ett par buddyyys till Järntorget för att föreviga det fina rosa körsbärsblommet. De börjar redan tappa sina blad?! Bilder kommer nästa vecka för nu ska jag faktiskt åka in mot stan igen för att hinna med ett tåg som ska frakta mig till Kalmar där jag sedan åker över till... ÖLAND. Det blev bara lite spontanbokning häromdagen på onsdagskvällen. HEHE. HEJDÅ!!!!!

happyyy

    Datum: 2012-05-03 • Klockan: 13:08:05

jag ska måla hela bottnen lilla pappa

    Datum: 2012-05-02 • Klockan: 20:50:31
Snart är det båtsäsong! Följde med pappa ut till den strandade båten för att "hjälpa till" med att måla bottnen. Efter att jag hade "hjälpt till" låg jag ner i båten och solade fram tills dess att jag insåg att jag var sällskapad utav ett dussin flygande skalbaggar som mer än gärna ville krypa in i mina shorts. HÄRLIGT.

nytt koncept - en blogg för mig helt enkelt (viktigt)

    Datum: 2012-05-01 • Klockan: 21:52:00
Detta var min valborg, hur var eran?
Nej men lets get serious. Under denna lilla spontansemester från bloggen så har jag kommit fram till ett och annat. Ändrar nu mitt koncept för bloggen - som om jag ens hade något koncept innan lol - innan så har jag känt mig tvingad, pressad etcetera för att jag skulle uppdatera bloggen minst en gång om dagen. Men nu så ska vi (jag) satsa på lite mer kvalité och villiga, älskvärda inlägg. Jag tänker alltså uppdatera när jag har något som ni kanske tycker är intressant att läsa om eller när jag helt enkelt är på skrivhumör. Så slipper ni alla "gaah, har så mycket att plugga"-inlägg. Vill inte heller ha koll på hur många ni är som läser för då känner jag mig antingen patetisk eller väldigt rädd. Kollade aldrig min statistik innan och nu tog jag även upp bloglovinpremmisknappen på sidspalten vilket betyder att det enda sättet för mig att veta att ni existerar är genom kommentarer. Sååå ni får kommentera om ni vill peppa eller visa livstecken etc. Och jag älskar er som kommenterar, känner igen varenda en om ni kommenterat åtminstone 5 ggr. Ska vi säga såhär? OK, puss på er fina som faktiskt läser. ♥ ♥ ♥