SC: B&W

    Datum: 2012-08-31 • Klockan: 13:34:00

Jag, LouiseLovisaEmma & Sofie har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge
, där vi varannan söndag tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickrgrupp om du vill kika på de andras bidrag eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!

the statue of liberty

    Datum: 2012-08-30 • Klockan: 18:17:00
Här får ni en snabb bild på the statue of liberty, frihetsgudinnan, kanske hinner blogga sedan, kanske inte, det är så mycket nu, aja, måste skynda mig till träningen nu, tjaaarå.

ground zero

    Datum: 2012-08-29 • Klockan: 23:10:00
En dag drog vi iväg till Ground Zero där World Trade Center stod innan 9/11. Det var otroligt mäktiga vattenfallsgropar eller nu vad man ska kalla det, blev i alla fall lite chockad över hur stort det var. Men det representerade där de båda tornen en gång stod, dess bredd och längd. 
Till höger är det enda överlevande trädet efter flygattentatet. Byggnaderna och allt runt omkring förstördes nästan till grunden men trädet stod kvar. 
 

men pissrubrik gfhjk

    Datum: 2012-08-28 • Klockan: 14:42:44
JApp, jag är hemma från The Big Apple nu. Eller just nu i skolan dårå men dfsghjkl. Ni kommer la få se lite bilder senare idag eller ikväll okok? Är hungrig som satan, haha, hade glömt bort hur äcklig skolmaten kan vara ibland, iaf, en lektion kvar OJ SÅ INTRESSANT, avslutar detta innan ni somnar, puss. 

destination NY

    Datum: 2012-08-22 • Klockan: 07:10:37
JO MEN TJENARE MANNEN. Flyget går 11.30 till the big apple och vi är framme någon gång i det amerikanska kvällsgoset. Jag åker med la familia och kommer hem på söndag så det blir en snabb men intensiv visit, aja, byebye mis compañeros, puss etc. 

hej juli

    Datum: 2012-08-21 • Klockan: 19:06:32

packar

    Datum: 2012-08-21 • Klockan: 13:50:00
Håller på att packa inför New York för imorgon är det dags att kliva på flyget som ska flyga oss över Atlanten. Mitt mål är att fota så mycket som möjligt, äta massa, hitta lite snygga grejer att ta med hem och bara ha det super. I alla fall, ska fortsätta nu, måste tömma alla minneskort och se till så att jag inte glömmer något livsviktigt. kbyeeeeeee.

gocart

    Datum: 2012-08-21 • Klockan: 10:00:00

orange

    Datum: 2012-08-20 • Klockan: 19:27:04
Efter att ha letat runt i massvis med olika sportaffärer lyckades jag äntligen hitta ett par skor som jag trivdes i. Och syns gör de ju också, ser verkligen ut som två stoppljus på fötterna but I like iiit. Jag nämner nästan aldrig det men träning har blivit en rätt så stor del av mitt liv nu sedan april (inkl sommaruppehåll), tränar åtminstone 4 pass i veckan på Life och jag älskar det verkligen. Zumba och spinning är väl favoriterna och är aptaggad på höstträning nu också, wihoooo. 

öland från mammas kamera

    Datum: 2012-08-20 • Klockan: 13:15:37
Ni vet sådana där familjebilder som man näst intill tvingas att ställa upp på, haha. Tre bilder som beskriver resan bra. Promenader, kaooooz (jk) och matglädje. 

probably the best breakfast in the world

    Datum: 2012-08-20 • Klockan: 10:20:00
Jag är en frukostmänniska, jag älskar att äta mat på morgonen och jag älskar att variera mig. Dock så brukar det alltid vara något som jag tycker om lite extra under vissa perioder. Är nu inne i en ägg- och bananperiod, hehe. Testa att skiva en banan på lite rostat bröd och woallah, du har kommit till himlen! 

nystart, lets do this

    Datum: 2012-08-19 • Klockan: 23:08:01
Ser ni rätt? Ja, det gör ni. Jag har gjort någonting åt min blogg, HERRRREEEGUUUUUUD. Fick ett sådant där "min-blogg-suger-jag-kan-inte-fota-allting-suger-tillfälle" i några timmar förut och var såhääääääär nära på att bara radera hela bloggen och upphöra från all existens. Men icke då, minskade bildstorleken lite, bytte header, fixade om kommentarssidan, minskade rubriker och sådant. Om inte designen ser ut som den gör på bilden så får ni helt enkelt köpa en ny dator för jag orkar inte göra om den xDXxdDDXdXdxdddddDDDd.
 
I ALLA FALL, ska försöka göra bloggen lite mer vardaglig, så som den var för ca 278392890 miljoner år sedan, dvs "åååh, kolla denna goda frukosten jag åt, kolla kolLa!!!!" så kanske den kan uppstå från det döda inom sinom tid. Så var beredda på who the hell cares updates i framtiden. 

svartvitt från gårdagen

    Datum: 2012-08-16 • Klockan: 21:14:00
Lite sådär halvsketna bilder från igår som jag på något sätt gillar ändå. Aja, måste kila, byyeeebyeeedghfjklörfds.

som jag väntat

    Datum: 2012-08-16 • Klockan: 00:33:00
Asdfgfdhlk. Björnstammen levde upp till mina förväntningar och så sjukt mycket mer. Kunde liksom inte sluta le, stod där och skrek, klappade och sjöng med i låtarna tillsammans med alla andra där framme och ville liksom aldrig riktigt gå därifrån. 

the return of the hulk

    Datum: 2012-08-15 • Klockan: 01:58:44
6 bilder från de senaste två dagarna! Har inte rört kameran på ett tag nu men på resten av veckans äventyr så lovar jag er att den får följa med. Ta en titt i Catrines liv liksom, INTRESSANT ye? Eller inte. Hittills denna vecka har jag i alla fall käkat ute två gånger, varit på Lotta på Liseberg (obs, sjöng med david lindgren på genrepet ok), varit i stan och inhandlat lite viktiga grejs och även sett Timbuktu. Evelina & Johanna, ni är bäst. Nu så taggelitaggar jag morgondagens konsert vilket är min käraste Björnstam (ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!). puss liksom! 
 
 
GRATTIS TESS PÅ DIN FÖDELSEDAG, detta inlägg är tillägnat dig♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

byrum

    Datum: 2012-08-14 • Klockan: 00:14:36

summer paradise

    Datum: 2012-08-09 • Klockan: 22:55:32
Borta bra men hemma bäst, känner verkligen att det passar in nu när jag är hemma efter 4(!!!) veckor på Öland. Vet inte riktigt hur detta ska sammanfattas. Sista veckan var lite tom och trisst då det bara fanns massa pensionärer kvar och hela resesällskapet började bli småsjukt. Men veckorna innan var hur gos som helst. Och som vanligt har även Öland detta året knuffat upp självförtroendet och självkänslan ett snäpp.
 
Vad har vi gjort då? Käkat så sjukt mycket godis, spanat efter killar, suttit på olika bryggor och stenar och pratat om ca allt, gått runt, solat, skrattat tills vi trillat ner på golvet gråtandes, spelat kort med okänt antal söta småkillar, fotat, gjort sönder en säng, sjungit för kossor, dansat en hel kväll till gråhåriga DJ Linus, haft vattenkrig, undvikt tyskar, käkat ofantligt många toasts och köttbitar, gått vilse i två olika skogar, blivit myggbitna, blivit frågade om flera olika småkillar hade någon chans på oss, spelat yatzi, fått massvis med gamla gubbar att glo ögonen ur skallen, blivit kallade för 19-åringar och haft massor av gosiga kvällar och nätter.  
 
Känner mig ganska klar med sommaren nu fastän det är en bit kvar. Har en vecka kvar i Göteborg och sedan blir det att avverka en långhelg i New York innan det är dags att återvända till tidiga mornar vid skolbänken. Well well, tagga allt som hösten har att erbjuda!

finn ett fel

    Datum: 2012-08-06 • Klockan: 22:04:48
Det blir en extra vecka här på Öland! Har inte fotat särskilt mycket dock, inspirationen kraschade på okänd plats den andra veckan, haha. Men den kommer väl tillbaka! Här ovan får ni se 4 bilder från de tre senaste veckorna. En av de 4 bilderna passar inte in - vilken?