Öland pt 2

    Datum: 2011-08-04 • Klockan: 11:00:00
Öland del 2 ↓
 
En dag var vi hungriga så vi lagade en gourmetmåltid - köttbullar & spagetti.
 
Kalaha-spelande. Jag och Linnéa är föresten mästare på kalaha... ni behöver inte veta hur många timmar vi har spelat det spelet. Det räcker väl att säga att vi i 4 år har spelat kalaha lite då & då. YOU CAN'T BEAT US.
 
En kväll drog vi till ICA och köpte nödvändigheter (läs: Godis) för att sedan sitta på stranden i x antal timmar med korsord, kameror och "nödvändigheter". MYSIGT.
 
Sa du nötkräm?
 
TJAAAAA. På bilden ser ni föresten mig som pussar min kamera.
 
Minigolf! Färgen på bollen var ju ett självklart val för oss med färgglada skor. Fast jag måste ju erkänna att jag så fort fick se färgena på bollarna skrek "LILA ÄR MIN!!". Någon påpekade sedan att jag borde ha gul boll pga mina skor...
 

Det där var Öland 2011. Fast det som vi gjorde mest finns inte med på bild.. Eller jo, men de bilderna förblir tyvärr osedda. Den mesta tiden spenderades faktiskt med killspanande och vi var bara i husvagnen när vi skulle sova, vi var nästan aldrig hemma. Hela campingen kryllade av killar men det var brist på tjejer, haha. De 2 veckorna på Öland har höjt mitt självförtroende ganska så rejält faktiskt + att de 2 veckorna gjorde mitt sommarlov. Ser fram emot Öland 2012 - blir nog ännu bättre!
Trackback